Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βλέπει» Ευαγγέλου ο Θρύλος

«Βλέπει» Ευαγγέλου ο Θρύλος
Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 - 21:43

Τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό δεν σταματούν σε καθημερινή βάση. Το τελευταίο, αυτό που «κυκλοφόρησε» το Σάββατο, είναι από την Ελλάδα. Σύμφωνα με αυτό ο Θρύλος εξετάζει την περίπτωση του νεαρού κεντρικού αμυντικού, Στέφανου Ευαγγέλου.

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανιώνιου και εν συνεχεία του ΠΑΟ (σ.σ.: πήγε στους «πράσινους» το 2015) θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς. Είναι χαρακτηριστικό πώς σε αρκετά μικρή ηλικία χρησιμοποιήθηκε και από την «πρώτη» ομάδα του Παναθηναϊκού.

Μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας με συνεχείς συμμετοχές και καλές παρουσίες είναι σε διαδικασία συζητήσεων με τους «πράσινους» για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί… άκρη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον νεαρό παίκτη και εξετάζει την περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης

«Γράφουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ»

«Γράφουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ»

Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά για το πρωτάθλημα και το νταμπλ που κατέκτησε το Σάββατο το πόλο Ανδρών.

Κοντά σε Πρίτσιτς ο Θρύλος!

Κοντά σε Πρίτσιτς ο Θρύλος!

Ο 25χρονος διεθνής Βόσνιος μέσος βρέθηκε μια ανάσα από τη Βαλένθια, αλλά ο Ολυμπιακός επανήλθε και σύμφωνα με πληροφορίες τον φέρνει στην Ελλάδα!