Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ο μεγάλος αντίπαλος της Θέλτα για Μάρκοβιτς»

«Ο Ολυμπιακός ο μεγάλος αντίπαλος της Θέλτα για Μάρκοβιτς»
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 - 11:53

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς αποτελεί τις τελευταίες ημέρες το όνομα που συνδέεται όλο και περισσότερο με τον Ολυμπιακό από τα Μέσα του εξωτερικού.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία το Σάββατο (16/06) βρισκόταν μία ανάσα από το να υπογράψει στον Θρύλο, ο οποίος φαίνεται ότι συνεχίζει να παλεύει για την απόκτησή του.

Φυσικά, δεν έχει εύκολο έργο καθώς τόσο η Άντερλεχτ όσο και η Κλαμπ Μπριζ επιθυμούν και εκείνοι να τον αποκτήσουν, ενώ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από την Ισπανία στο κόλπο για την απόκτηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού βρίσκεται και η Θέλτα.

Όπως μάλιστα τονίζουν οι Ισπανοί ο Ολυμπιακός αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλό τους στη συγκεκριμένη περίπτωση, την οποία θέλουν να προχωρήσουν, καθώς είναι πολύ πιθανό να πουλήσουν τον Πιόνε Σίστο, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» όπως φαίνεται δίνουν… μάχη για την απόκτηση του 24χρονου, ο οποίος διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Θρύλου

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Θρύλου

Ουσιαστικά σήμερα, Δευτέρα (18/06) οι παίκτες του Ολυμπιακού άρχισαν τις προπονήσεις τους ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.