Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θετική η Λεγκανές, θέλει πολύ ο Κουέγιαρ Ολυμπιακό»

«Θετική η Λεγκανές, θέλει πολύ ο Κουέγιαρ Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 - 13:02

Ενθουσιασμένος είναι ο Ιβάν Κουέγιαρ με την προοπτική του Ολυμπιακού, όπως τονίζεται σε σημερινό δημοσίευμα (20/06) της «as.com».

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Λεγκανές συνδέεται τις τελευταίες ημέρες με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι σύμφωνα με την «as» δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια πρόταση ή επίσημο το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ.

Βέβαια, η ισπανική ομάδα είναι θετική στο να παραχωρήσει τον παίκτη, ενώ και ο 34χρονος πορτιέρο θέλει πάρα πολύ να έρθει σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Αυτή τη στιγμή, οι Ισπανοί τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και περιμένουν την επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι από εκείνους εξαρτάται για το αν τελικά θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Έτσι, οι Πειραιώτες όπως όλα φαίνονται μπορούν να αποκτήσουν τον Ισπανό γκολκίπερ αν το επιθυμούν, ενώ μάλιστα οι Ισπανοί βάζουν κάποιες προϋποθέσεις για το τελικό deal, οι οποίες θεωρούνται από εκείνους όχι μεγάλες, αν τελικά προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μένει να φανεί, λοιπόν, το επόμενο διάστημα τι θα γίνει με τον Κουεγιάρ, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσες τις προσεχείς ημέρες.

Διαβάστε επίσης

Κόντρα στην Ισπανία το Ιράν

Κόντρα στην Ισπανία το Ιράν

Η εθνική ομάδα των δύο «ερυθρόλευκων» Χατζισαφί και του Ανσαριφάρντ αντιμετωπίζουν σήμερα (20/06) στις 21:00 τους «φούρια ρόχας».

Διασκεδάζουν Σισέ και Καμαρά (pic)

Διασκεδάζουν Σισέ και Καμαρά (pic)

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δέσει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» με το κλίμα στην ομάδα να είναι πάρα πολύ καλό.

Μεγάλη... δίψα από τον κόσμο του Θρύλου!

Μεγάλη... δίψα από τον κόσμο του Θρύλου!

Με πάρα πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η ανανέωση των διαρκείας του Ολυμπιακού, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δείχνουν και πάλι τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ο κατήφορος συνεχίζεται...

Ο κατήφορος συνεχίζεται...

Βαρέλι δίχως πάτο… ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με νέα προβλήματα, καθώς οι Γκονζάλες και Ρινάλντι απειλούν ότι θα προσφύγουν στη FIFA αν δεν πάρουν τα χρήματά τους.