Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στην Ισπανία το Ιράν

Κόντρα στην Ισπανία το Ιράν
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 - 13:20

Μια ακόμη μεγάλη στιγμή θα ζήσουν οι Εσάν Χατζισαφί και Καρίμ Ανσαριφάρντ, οι οποίοι μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 1-0 με την εθνική ομάδα του Ιράν κόντρα στο Μαρόκο, αντιμετωπίζουν απόψε (20/06) στις 21:00 την Ισπανία για την 2η ημέρα της διοργάνωσης.

Οι δύο Ιρανοί παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όντες και οι δύο τα βασικά γρανάζια της ομάδας τους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο τρίποντο επί των Αφρικανών.

Φυσικά, κόντρα στην Ισπανία το έργο τους είναι κάτι περισσότερο από δύσκολο, ωστόσο, οι Ιρανοί θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνουν σημαντικό βήμα για μια ιστορική πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Στους άλλους αγώνες της ημέρας, η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει στις 15:00 το Μαρόκο, ενώ στις 18:00 η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει τη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε επίσης

Διασκεδάζουν Σισέ και Καμαρά (pic)

Διασκεδάζουν Σισέ και Καμαρά (pic)

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δέσει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» με το κλίμα στην ομάδα να είναι πάρα πολύ καλό.

Σενάρια για Μπoγέ και Ολυμπιακό

Σενάρια για Μπoγέ και Ολυμπιακό

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με τον 31χρονο Γκανέζο αμυντικό, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σίβασπορ.

Μεγάλη... δίψα από τον κόσμο του Θρύλου!

Μεγάλη... δίψα από τον κόσμο του Θρύλου!

Με πάρα πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η ανανέωση των διαρκείας του Ολυμπιακού, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δείχνουν και πάλι τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.