Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε πολλά ταμπλό...

Σε πολλά ταμπλό...
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 - 21:19
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Την προσεχή Δευτέρα η αποστολή του Ολυμπιακού θα μεταβεί στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν στην Αυστρία έως και τις 5 Ιουλίου. Διάστημα στο οποίο θα γίνει αρκετή δουλειά από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να περιμένει και τα νέα πρόσωπα. Όχι μονάχα τους Χριστοδουλόπουλο, Φετφατζίδη και Ευαγγέλου που θα είναι στη διάθεσή τους από τις αρχές Ιουλίου. Στις μεταγραφές αναφερόμαστε.

Η ενίσχυση είναι δεδομένη και θα έρθει άμεσα. Το είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης την περασμένη Δευτέρα στο Ρέντη, όταν πήγε και παρουσίασε τον 48χρονο τεχνικό στους παίκτες. Οι άνθρωποι του Θρύλου δουλεύουν παράλληλα αρκετές περιπτώσεις. Ο Πιέρ Κουντέ είναι η πιο προχωρημένη από όλες, με τον Καμερουνέζο μέσο να δηλώνει πώς θέλει να αγωνιστεί με τον Θρύλο.

Παράλληλα, όμως, υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη. Για κεντρικό αμυντικό, για τερματοφύλακα, για τις θέσεις που θα έρθουν νέα πρόσωπα. Ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχος, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν ό,τι μπορούν για να κλείσουν αυτά τα ανοικτά «μέτωπα» και να έρθουν άμεσα οι παίκτες στον Πειραιά.

Διότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει να είναι οι παίκτες παρόντες στην προετοιμασία. Θέλει να έχει τα νέα πρόσωπα για να δουλέψει μαζί τους. Κι αυτό κοιτούν τα στελέχη της ομάδας, να «κλείσουν» αυτές τις υποθέσεις και να έχει ο Πορτογάλος τεχνικός τις μεταγραφές στη διάθεσή του, για να δουλέψει μαζί τους.

Διαβάστε επίσης

Κεφάλαιο αποχωρήσεις

Κεφάλαιο αποχωρήσεις

Σημαντικό να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται, αλλά κυρίως το πότε θα γίνει αυτό.

Ξεμπερδεύει με Σεμπά

Ξεμπερδεύει με Σεμπά

Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον ομάδας για τον 26χρονο επιθετικό και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.