Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κεφάλαιο αποχωρήσεις

Κεφάλαιο αποχωρήσεις
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 - 22:40

Ένα εξίσου σημαντικό ζήτημα για τη διοίκηση του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τους «κομμένους». Τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, που δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και για τους οποίους η… προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στο Ρέντη. Την ώρα που η αποστολή θα είναι στο Ζέεφελντ, εκείνοι θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου, ωσότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση μαζί τους.

Αυτό που επιθυμούν στον Ολυμπιακό είναι να βρεθεί η «φόρμουλα» και να τελειώσουν αυτά τα ανοικτά «μέτωπα» το ταχύτερο δυνατό. Είναι αναγκαίο να «ελαφρώσει» το ρόστερ και να αποχωρήσουν όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν ευκαιρία ούτε στα φιλικά που θα δώσει ο Θρύλος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Όσο κι αν ορισμένοι «πατούν» πάνω στα μεγάλα συμβόλαιά τους, από τη στιγμή που θα κάνουν προπονήσεις μόνοι τους ίσως και να αντιληφθούν πώς έχει πραγματικά η κατάσταση και να καταλάβουν πώς το καλύτερο και για τη δική τους καριέρα είναι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, κάπου αλλού.

Διότι δεν έχει σημασία μόνο να φύγουν. Αλλά να γίνει αυτό στο σωστό τάιμινγκ και να μην καθυστερήσουν αρκετά να τελειώσουν αυτές οι υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης

Ξεμπερδεύει με Σεμπά

Ξεμπερδεύει με Σεμπά

Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον ομάδας για τον 26χρονο επιθετικό και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Σε πολλά ταμπλό...

Σε πολλά ταμπλό...

Ο Ολυμπιακός δουλεύει παράλληλα αρκετές περιπτώσεις, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει οι νέοι παίκτες να είναι παρόντες στην προετοιμασία.