Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 - 12:21

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται πάντα κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και αυτό θα κάνει και τη νέα σεζόν.

Η επιστροφή στην κορυφή και στους τίτλους είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους» και οι φίλοι του Θρύλου γνωρίζουν ότι τώρα θα πρέπει να στηρίξουν ακόμη περισσότερο την ομάδα για να τα καταφέρει.

Η ζήτηση για τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας είναι πάρα πολύ ικανοποιητική, με περίπου 6.500 ΓΑΥΡΟΥΣ να έχουν κλείσει ήδη και για τη νέα σεζόν τη θέση στους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η διαδικασία των ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας, μάλιστα, συνεχίζεται μετά την παράταση που δόθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και έτσι ο κόσμος του Θρύλου μπορεί και σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουνίου να ανανεώσει το διαρκείας του από τις 10:00-18:00.

Ο λαός του Ολυμπιακού όσο και αν κάποιοι δεν το θέλουν δείχνει από πολύ νωρίς ότι θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και θα αποτελέσει τον οδηγό για την επιστροφή του συλλόγου στις επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης

Πήρε κεφάλια ο Περέιρα

Πήρε κεφάλια ο Περέιρα

Δικαίωση του Ολυμπιακού ο πίνακας των διαιτητών, καθώς έφυγαν εννέα ρέφερι, μεταξύ αυτών τρεις διεθνείς (Καλογερόπουλος, Μάνταλος, Αρετόπουλος), όμως έπρεπε να καρατομηθούν κι άλλοι.