Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Κουντέ»

«Δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Κουντέ»
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 - 09:41

Την υπέρβαση για την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ είναι έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την περίπτωση δανεισμού του Καμερουνέζου στην ομάδα τους.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» έχουν καταθέσει μία πολύ υψηλή πρόταση για να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον 23χρονο μέσο.

Ο Θρύλος τη νέα σεζόν θέλει να ενισχυθεί σημαντικά και είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ποιοτικές κινήσεις που θα τον ανεβάσουν επίπεδο. Τέτοια περίπτωση θεωρείται αυτή του Κουντέ και έτσι οι Πειραιώτες έχουν κάνει την προσπάθειά τους για να φέρουν στο Λιμάνι τον παίκτη.

Τα ισπανικά δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο παίκτης θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» και αφού αρνήθηκε πρόταση της Χετάφε είπε το «ναι» σε εκείνη του Ολυμπιακού.

Όπως όλα φαίνονται, ο Κουντέ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να πιάσει Λιμάνι, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πολλές πιθανότητες, με την πάρα πολύ καλή τους πρόταση, να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή, κάτι το οποίο μένει να φανεί τις προσεχείς ημέρες.

Διαβάστε επίσης