Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ώρα του πρώτου φιλικού...

Η ώρα του πρώτου φιλικού...
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 - 01:15

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς, αρχικά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και στο Ζέεφελντ στη συνέχεια, έφτασε η ώρα για το πρώτο φιλικό. Αυτό είναι προγραμματισμένο να γίνει το απόγευμα του Σαββάτου με αντίπαλο την Βάτενς και θα ξεκινήσει στις 18:00, ώρα Ελλάδας.

Οι παίκτες του Θρύλου περιμένουν πώς και πώς το ματς. Καλές είναι οι προπονήσεις, απαραίτητη η δουλειά που γίνεται αφενός στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αφετέρου σε εκείνο της τακτικής, αλλά όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Εκεί θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς να φανούν, να βγουν τα αποτελέσματα της δουλειάς των παικτών του. Εκεί θέλουν και οι ίδιοι να δείξουν όσα κάνουν στις προπονήσεις.

Πάντα το πρώτο ματς έχει μεγάλο συντελεστή δυσκολίας καθώς η ομάδα δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Όμως σε πρώτη φάση ο προπονητής του Θρύλου θέλει να δει άλλα πράγματα. Οι παίκτες να δείξουν πώς έχουν αφομοιώσει τη δική του φιλοσοφία, πώς θα πρεσάρουν ψηλά, πώς θα έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και θα έχουν την απαραίτητη συνεργασία.

Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός πάντα έχει ως στόχο τη νίκη, ακόμα και στην… προπόνηση. Οπότε το κίνητρο για τους «ερυθρολεύκους» είναι μεγάλο.

Διαβάστε επίσης