Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η ΕΠΟ του ΣΥΡΙΖΑ»

«Η ΕΠΟ του ΣΥΡΙΖΑ»
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 - 13:05
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Χείμαρρος από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου, ο οποίος κατακεραύνωσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, με μία σειρά από καταγγελίες.

Ξεκίνησε «με τον μεγαλύτερο παραγκάρχη Θωμά Μητρόπουλο», αναφέρθηκε στις πολλές προσλήψεις που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στις στενές σχέσεις του προέδρου της ΕΠΟ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της FIFA και της UEFA «για την μπαμπεσιά που έκαναν με το καταστατικό της Ομοσπονδίας, όπου η διάταξη για τα κωλύματα παραγόντων αποσύρθηκε, όμως, τελικά παρέμεινε», προσθέτοντας ότι αυτό έγινε με παρέμβαση της Κυβέρνησης και αφήνοντας αιχμές κατά των Κοντονή και Βασιλειάδη.

Ακόμη κατήγγειλε ότι ο μισθός του υπεύθυνου του VAR Μιχάλη Κουκουλάκη ανέρχεται στις 15.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου:

Για την ΚΕΔ και τους Κουκουλάκη Τριτσώνη:

«Ο Κουκουλάκης κοστίζει στην ΕΠΟ 15.000 το μήνα, χωρίς τα έξτρα και προκαλώ αν είναι ψέματα, να το πείτε. Ανάλογοι μισθοί έχουν και οι άλλοι, που φύτεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΠΟ. Ένα μέλος της ΚΕΔ, παίρνει σε ένα μήνα όσα παίρνει μία Ένωση σε ένα χρόνο. Ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο πληρώνει το ποδόσφαιρο σε πέντε ανθρώπους».

Για τον Θωμά Μητρόπουλο:

«Δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει ενότητα και ομοψυχία όταν αιχμή του δόρατος ήταν ο μεγαλύτερος παραγκάρχης που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμένα μου λέγανε ότι είμαι του λιμανιού, ότι είμαι απέναντι. Πώς να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Όταν υπήρξε αυτή η λυκοσυμμαχία, και τώρα πια δεν υπάρχει. Φίλε Βαγγέλη έκανες κι εσύ λάθη, φαντάζεστε να πήγαινε ο Σαρρής πριν από 5 χρόνια και να έκανε διοικητικό συμβούλιο στον Πειραιά όπως κάνατε εσείς στο "Μακεδονια Παλάς;" Λάθος σας, όπως είναι λάθος ο εναγκαλισμός σας με την κυβέρνηση».

Για τον Γιώργο Βασιλειάδη στη συνέχεια τόνισε:

«Δεν ξέρω στις εκλογές της ΕΠΟ πέρσι, αν ψηφίσαμε για πρόεδρο τον Βασιλειάδη ή τον Γραμμένο. Πως το επιτρέπετε; Του επιτρέπετε να μιλάει με τις ΠΑΕ, να αποφασίζει πόσες θα είναι. Είναι δουλειά του να μπει στα χωράφια αυτά; Είναι δουλειά της ΕΠΟ και της Λίγκας. Από πού και ως που θα μας πει πόσες ομάδες θα είναι; Από πού και που θα δώσει τα 30 εκατομμύρια στις ανώνυμες εταιρίες, ξεχνάει ότι υπάρχουν 5.000 ερασιτεχνικά σωματεία;».

Τέλος, για την FIFA και την UEFA ανέφερε:

«Είπαμε ότι θα βγάλατε τα κωλύματα, μας παραμυθιάσατε. Με κάποιο τρόπο, σε συνεργασία με κυβέρνηση, με τον Κοντονή, τον Ζακυνθινό με το ωραίο μούσι ή τον Βασιλειάδη. Πέρασαν τα κωλύματα από την πίσω πόρτα. Αυτή τη μπαμπεσιά γιατί την κάνατε. FIFA και UEFA δεν είστε τόσο αξιόπιστοι όσο προσπαθήσατε να με πείσετε».

Διαβάστε επίσης

Μαρτίνς εμπιστευτικό

Μαρτίνς εμπιστευτικό

Οι πρώτες εντυπώσεις της εν εξελίξει... mission i(s)mpossible του Πορτογάλου τεχνικού στον Ολυμπιακό.

Τεράστια στήριξη... διαρκείας! (pic)

Τεράστια στήριξη... διαρκείας! (pic)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει ότι θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Συνεχίζεται και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.