Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευκαιρία για τα πρώτα συμπεράσματα...

Ευκαιρία για τα πρώτα συμπεράσματα...
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 - 11:59

Το πρώτο του φιλικό δίνει τη σημερινή ημέρα, Σάββατο (30/06) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την αυστριακή Βάτενς. Live από το gavros.gr στις 18:00/NS1.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις, την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς θα βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα, να δει το κατά πόσο οι παίκτες του έχουν καταλάβει τα πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις και αν αυτά μπορούν να τα αποδώσουν και μέσα στο γήπεδο.

Βέβαια, ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς όμως ο 48χρονος κόουτς του Θρύλου σίγουρα χρειάζεται αυτά τα φιλικά για να μπορέσει να δει τα πράγματα που χρειάζονται περαιτέρω βελτίωση στην ομάδα.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός θα παίξει όπως πάντα για τη νίκη ακόμη και αν είναι φιλικό ματς και οι ποδοσφαιριστές του αναμένεται να τα δώσουν όλα, προκειμένου να κερδίσουν από πολύ νωρίς την εμπιστοσύνη του προπονητή τους.

Τη φετινή χρονιά, άλλωστε, έχει γίνει ξεκάθαρο σε όλους ότι θα πρέπει όλοι οι παίκτες να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση, καθώς μόνο αυτοί οι παίκτες θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης