Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντυπωσιακή η «πρώτη» για τους νέους...

Εντυπωσιακή η «πρώτη» για τους νέους...
Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018 - 12:26

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τα μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού είχαν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων».

Οι Μαντί Καμαρά, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Δημήτρης Μάνος συστήθηκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στον κόσμο του Θρύλου, αφήνοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο τους με τη φανέλα της νέας τους ομάδας.

Ο Αφρικανός μέσος αγωνίστηκε σε όλο το ματς και εντυπωσίασε με τα τρεξίματά του, τη σιγουριά του στις μεταβιβάσεις και γενικά με τις τοποθετήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Καμαρά αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο πιστεύουν πολύ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και εκείνος έδειξε αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς πολύ καλά στοιχεία.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Μάνος, πραγματοποίησε και εκείνος πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μισό στο οποίο αγωνίστηκε, σκοράροντας μάλιστα ένα γκολ, το οποίο τελικά δεν μέτρησε λανθασμένα. Επίσης, ο επιθετικός του Θρύλου είχε και δοκάρι.

Τέλος, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο σκόραρε δύο τρομερά γκολ, έκανε φανερό ότι αποτελεί έναν φορ που έχει το γκολ…, δείχνοντας ότι έχει εγκληματιστεί στις συνθήκες τις νέας του ομάδας. Η ψυχολογία του βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, μετά τα 2 γκολ που σημείωσε, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για έναν σέντερ φορ ακόμη και αν πρόκειται για φιλικό ματς.

Διαβάστε επίσης

Δυνατό ξεκίνημα από τον Φορτούνη

Δυνατό ξεκίνημα από τον Φορτούνη

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού άνοιξε λογαριασμό για τη νέα σεζόν, σημειώνοντας ένα φοβερό γκολ στο φιλικό με την Βάτενς, ενώ έδειξε κάποια από τα εξαιρετικά στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του.