Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα» (vid)

«Να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα» (vid)
Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018 - 15:15

Στη σημασία της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις στάθηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του πρώτου φιλικού του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν με τη Βάτενς ο Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Θρύλου, αγωνιζόμενος μάλιστα και στα 90’ λεπτά της αναμέτρησης, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά απ’ όλους, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι υπάρχει κούραση, ωστόσο, υπογράμμισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν και στη συνέχεια να τα δίνουν όλα.

Ο Καμαρά άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο ίδιος κράτησε χαμηλά την μπάλα, γνωρίζοντας ότι ακόμα χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσει η ομάδα στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του Olympiacos TV:

Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις, από τη νέα σου ομάδα;

«Ευχαριστώ! Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Έπαιξες σε όλο το ματς, αισθάνεσαι περισσότερη κούραση;

«Είναι αρκετή η κούραση ναι, βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Το πιο βασικό είναι να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα, για να πετύχουμε στο τέλος τους στόχους μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Διαβάστε επίσης