Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός θέλει πάντα να βρίσκεται στην κορυφή»

«Ο Ολυμπιακός θέλει πάντα να βρίσκεται στην κορυφή»
Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018 - 16:27

Ένα φοβερό γκολ σημείωσε ο Κώστας Φορτούνης στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βάτενς ενόψει της νέας σεζόν.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του παιχνιδιού και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν πεισμώσει για να επιστρέψουν τη νέα σεζόν στην κορυφή.

Όπως χαρακτηριστικά, ανέφερε ο Ολυμπιακός θέλει πάντα να βρίσκεται στην πρώτη θέση και όλοι θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν.

Επίσης, ο αρχηγός του Θρύλου αναφέρθηκε στον προπονητή του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και στον βενιαμίν της «ερυθρόλευκης» αποστολής, Νικήτα Νικόλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό:

«Ήταν το πρώτο φιλικό μας παιχνίδι. Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα που ήθελε ο προπονητής. Αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις προσπαθήσαμε να τα κάνουμε και στο γήπεδο. Τα πήγαμε καλά για πρώτο παιχνίδι, χρειαζόμαστε σίγουρα βελτίωση, δουλεύουμε καθημερινά γι' αυτό.

Για τις αλλαγές συστημάτων του Μαρτίνς:

«Μας το έχει πει ότι θέλει να δουλέψει πάρα πολύ στην τακτική και σε τρία διαφορετικά συστήματα. Τα δοκιμάσαμε μέσα στο παιχνίδι, όσο περνάει ο καιρός θα τον μαθαίνουμε κι εμείς σιγά - σιγά και μακάρι αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις - γιατί όντως δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις - θα τα βγάλουμε και στον αγώνα».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στην κορυφή:

«Εννοείται, ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να βρίσκεται στην κορυφή. Πέρσι δεν ήμασταν εκεί, έχουμε πεισμώσει όλοι και σίγουρα θέλουμε να βρισκόμαστε εκεί.

Για τον νεαρό Νικόλη:

«Είναι πολύ καλό και για τον σύλλογο και για το μικρό παιδί αυτό να βρίσκεται εδώ και μακάρι να προωθούνται και άλλα παιδιά γιατί μόνο καλό κάνει στον σύλλογο να βγάζει παίκτες από την ακαδημία και σιγά - σιγά να παίζουν και στην πρώτη ομάδα. Είναι ένας καλός παίκτης, κάνει προπόνηση με την πρώτη ομάδα, τον βοηθάμε κι εμείς και μακάρι να τα πάει πάρα πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης

Η δουλειά συνεχίζεται...

Η δουλειά συνεχίζεται...

Κυριακή πρωί στο γήπεδο για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του, με πολλές νέες παρουσίες στην προπόνηση.

Προσέχουν τον Καμαρά

Προσέχουν τον Καμαρά

Προφυλάχθηκε ο νεαρός μέσος που γυμνάστηκε ατομικά, καθώς αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του φιλικού με την Βάτενς.

«Να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα» (vid)

«Να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα» (vid)

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε μετά το τέλος της πρώτης του αναμέτρησης με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τόνισε ότι το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά απ’ όλους.