Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... φώτα στον Χατζισαφί

Τα... φώτα στον Χατζισαφί
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 00:45

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας είναι πλέον στη φάση των «16». Ήδη 24 ομάδες έχουν ήδη πάρει το δρόμο της επιστροφής στη βάση τους και έχουν μείνει άλλες 8 που θα διεκδικήσουν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά.

Πολλοί παίκτες αγωνίστηκαν έως τώρα στη διοργάνωση. Με την ιστοσελίδα «fanpage.it» να παρουσιάζει εκείνους που έκαναν εντύπωση, που έδειξαν καλά στοιχεία και μπορούν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους, καθώς το «κασέ» τους και οι απαιτήσεις των ομάδων τους είναι σε προσιτά επίπεδα.

Σε αυτό, λοιπόν, το γκρουπ συμπεριλαμβάνεται και ο Εσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός διεθνής του Ολυμπιακού που αγωνίστηκε με την εθνική του, άφησε καλές εντυπώσεις και οι Ιταλοί ασχολήθηκαν μαζί του. Σημειώνουν πώς ο αριστεροπόδαρος παίκτης του Θρύλου ήταν καλός σε ό,τι αφορά το κομμάτι της κάλυψης, αλλά και της ανασταλτικής λειτουργίας.

Επίσης, στέκονται στις πολύ καλές εκτελέσεις του σε στημένα, που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Κι όλα αυτά τους κάνουν να συστήσουν συλλόγους από άλλες χώρες, εάν ενδιαφέρονται, να κινηθούν για την απόκτησή του… Διότι, όπως αναφέρουν, τα χρήματα που απαιτούνται για να δοθεί είναι μόλις δύο εκατομμύρια ευρώ!

Διαβάστε επίσης

Σαν έτοιμος από καιρό!

Σαν έτοιμος από καιρό!

Από την πρώτη του προπόνηση ο Χριστοδουλόπουλος έδειξε πώς έχει προσαρμοστεί στον Θρύλο.