Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία για Ποντένσε και Γουίλιαν

Στην τελική ευθεία για Ποντένσε και Γουίλιαν
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 - 14:25

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για τον Ολυμπιακό όσο αφορά τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες για την απόκτηση των Ντανιέλ Ποντένσε και Γουίλιαν Αράο, προκειμένου να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνα φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει στον Θρύλο, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από την Πορτογαλία.

Ο Ποντένσε, μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στα φτερά για τον Ολυμπιακό, και αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που θέλει διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν όπως όλα φαίνονται και την περίπτωση του Γουίλιαν Αράο, του αμυντικού μέσου της Φλαμένγκο.

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Βραζιλιά τη χθεσινή ημέρα έκαναν λόγο για επίσημη κρούση των Πειραιωτών για την απόκτησή του. Η περίπτωσή του, λοιπόν, φαίνεται ότι βρίσκεται και αυτή στην τελική ευθεία, με τον Θρύλο να έχει εντείνει τις προσπάθειές του για να κλείσει και τους 2 παίκτες.

Αναμένονται, λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εξελίξεις και για τις δύο περιπτώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Χωρίς σύνορα η τωρινή ΚΕΔ

Χωρίς σύνορα η τωρινή ΚΕΔ

Μια ωραία ατμόσφαιρα. Ενας αρχιδιαιτητής είναι Πορτογάλος, ένας Ισπανός, ένας Σουηδός και αν αποτύχουν ξανά, θα στείλουν και τέταρτο, ίσως και πέμπτο για να... σώσει τη διαιτησία.