Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κίνηση ματ του Θρύλου με τον νεαρό Μαρίνο

Κίνηση ματ του Θρύλου με τον νεαρό Μαρίνο
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 - 21:27

Το πλάνο της ελληνοποίησης του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Σε αυτό εντάσσεται και η απόκτηση των καλύτερων, των κορυφαίων νέων παικτών της Ελλάδας από τον Θρύλο. Έτσι, ένα από τα μεγαλύτερα, νέα ταλέντα της χώρας θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαρίνο. Τον 18χρονο ακραίο επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης που έκλεισε στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τρίπολη.

Ο αριστεροπόδαρος και ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς οι προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα του, μέσω του Θρύλου, είναι τεράστιες. Με τον νεαρό να έρχεται στον Πειραιά όχι για να αποτελέσει μέλος της Ακαδημίας, αλλά για την πρώτη ομάδα.

Ο Γιώργος Μαρίνος την τελευταία διετία ήταν στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ πριν αγωνίζονταν σε ομάδα της Μυτιλήνης, τον Οδυσσέα Ελύτη. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας και βασικό τους στέλεχος. Ήταν καταλυτική η συνδρομή του τη σεζόν 2016-17 όταν είχε οδηγήσει τους Αρκάδες στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 όπου ηττήθηκαν από τους αντίστοιχους του Θρύλου, στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν ένα μεγάλο ταλέντο που είχε απασχολήσει ακόμα τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, προ λίγων ημερών είχε ακουστεί πώς ο νεαρός ήταν κοντά στον ΠΑΟ, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έκανε τις κατάλληλες κινήσεις και έκλεισε τον 18χρονο Γιώργο Μαρίνο. Ακούγεται, μάλιστα, πώς ίσως ο νεαρός είναι μέσα στην αποστολή που θα επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς για το Βέλγιο και την Ολλανδία, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης