Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προχωράει του Γουίλιαν Αράο

Προχωράει του Γουίλιαν Αράο
Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 - 16:39
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του μέσου που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να αποκτήσουν. Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετές ημέρες στο gavros.gr, ο Γουίλιαν Αράο αποτελεί τη βασική επιλογή του Θρύλου για τον άξονα. Με τους Βραζιλιάνους να αναφέρουν τις προηγούμενες ημέρες πώς ο Ολυμπιακός κατέθεσε την πρότασή του, για να πάρει τον 26χρονο αμυντικό μέσο δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Αράο είναι παίκτης που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, αγωνίζεται στη Φλαμένγκο και ξέρει καλά τι σημαίνει να κάνεις πρωταθλητισμό. Επιπλέον, έχει πολλές συμμετοχές στο Μπραζιλεϊράο ενώ φέτος μετράει 7 συμμετοχές σε πρωτάθλημα Βραζιλίας και Κόπα Λιμπερταδόρες (σ.σ.: το Champions League στη Νότια Αμερική).

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εντείνουν τις προσπάθειές τους για να τελειώσουν αυτή τη μεταγραφή και όλα δείχνουν πώς βρίσκονται σε καλό δρόμο. Διότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει με καλό… μάτι την προοπτική να έρθει να αγωνιστεί στην Ευρώπη για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων». Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στα προσεχή 48ωρα να τελειώσει θετικά αυτή η υπόθεση και ο Γουίλιαν Αράο να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης