Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η φανέλα για τα μεγάλα «διπλά»

Η φανέλα για τα μεγάλα «διπλά»
Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 - 17:04

Στο ματς με την Βάτενς έκανε τα αποκαλυπτήρια η τρίτη φανέλα του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2018-19. Η μπλε που κέρδισε τις εντυπώσεις. Όπως είχαμε αναφέρει, την Τετάρτη στο ματς με την Μποτοσάνι θα κάνει τα αποκαλυπτήριά της η δεύτερη φανέλα του Θρύλου, αυτή για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Δύο ώρες πριν τη σέντρα στο ματς με την ρουμανική ομάδα εμφανίστηκε μέσω των λογαριασμών του Ολυμπιακού στα social media.

Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση για τη σεζόν 2018-19, για μεγάλα «διπλά», για μεγάλες νίκες μακριά από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Εξαιρετική επίσης, όπως και η τρίτη! Σε λευκό καμβά, εντυπωσιακές κόκκινες λεπτομέρειες και κόκκινες ρίγες στα πλάγια!

Σε λίγη ώρα θα τη φορέσουν για πρώτη φορά οι παίκτες του Ολυμπιακού. Πλέον απομένει η πρώτη, αυτή των εντός έδρας ματς. Η παραδοσιακή ερυθρόλευκη. Η οποία θα αποκαλυφθεί την 1η Αυγούστου, στο εντός έδρας φιλικό με τη Λεγκανές.

Διαβάστε επίσης

Προχωράει του Γουίλιαν Αράο

Προχωράει του Γουίλιαν Αράο

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Φλαμένγκο είναι η βασική επιλογή του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή και αναμένονται, άμεσα, εξελίξεις.