Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικό το πρώτο δείγμα, ακόμη καλύτερη συνέχεια

Θετικό το πρώτο δείγμα, ακόμη καλύτερη συνέχεια
Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 - 15:04

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε αρκετά κομμάτια στο Ζέεφελντ, παρακολούθησε τους παίκτες του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Η ικανοποίηση, λοιπόν, σίγουρα υπάρχει, ωστόσο, γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να δουλέψει ακόμη περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να φτάσουν εκείνοι στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, ο 48χρονος κόουτς αναμένεται να πάρει το επόμενο διάστημα κάποιες αποφάσεις για το ρόστερ του συλλόγου, το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα να ενισχυθεί σημαντικά και έτσι αυτόματα θα πρέπει να υπάρξουν και κάποιοι παίκτες που θα… κοπούν.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Θρύλου αναμένεται να γίνει ακόμη σκληρότερη δουλειά, ώστε να «χτιστεί» ο νέος Ολυμπιακός που όλοι θα θέλουν να βλέπουν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να βάλει για τα καλά τη «σφραγίδα» του στην ομάδα.

Άλλωστε, ακόμη είναι αρκετά νωρίς και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει το χρόνο για να φτιάξει ακόμη πολλά πράγματα και να δημιουργήσει την ομάδα που έχει στο μυαλό του και θα πανηγυρίσει σπουδαίες νίκες και τίτλους τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται… μπαράζ!

Έρχεται… μπαράζ!

Τι περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς μέχρι την επόμενη Παρασκευή που θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για το Βέλγιο.