Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φορτούνης κάνει τη διαφορά...

Ο Φορτούνης κάνει τη διαφορά...
Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018 - 14:51

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού έχει τελειώσει και από σήμερα το απόγευμα, Κυριακή (08/07) ξεκινάει ουσιαστικά το επόμενο στάδιο και πιο βασικό για τους «ερυθρόλευκους».

Ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε ακόμη, ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία έδειξε ότι βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει δείξει πολλές φορές ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει πολύ στις δυνατότητές του και αυτό φαίνεται ότι βγάζει τον καλό εαυτό του «Φόρτου».

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός σκόραρε και στα δύο πρώτα φιλικά της ομάδας με Βάτενς και Μποτοσάνι, αντίστοιχα, δείχνοντας εκτός από τα τέρματα που σημείωσε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα.

Ο Θρύλος χρειάζεται τον καλό Φορτούνη τη νέα σεζόν για να πετύχει τους στόχους του, με τον μεσοεπιθετικό των «ερυθρόλευκων» να έχει ξεκινήσει δυνατά την προετοιμασία. Ο Φορτούνης μπορεί και πρέπει να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν, κάτι το οποίο μπορεί και όπως φαίνεται, αν και επαναλαμβάνουμε είναι νωρίς, είναι έτοιμος και αποφασισμένος να πραγματοποιήσει.

Διαβάστε επίσης

«Χτίζει» ομάδα για μεγάλα πράγματα!

«Χτίζει» ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση των Ντανιέλ Ποντένσε και Γουίλιαν Αράο, δύο παίκτες που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον ήδη ενισχυμένο Θρύλο.