Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όπως πρέπει, όταν πρέπει...

Όπως πρέπει, όταν πρέπει...
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 - 09:14

Δεν παρουσίασε καθόλου καλό πρόσωπο ο Ολυμπιακός στο πιο δυνατό φιλικό του μέχρι στιγμής, κόντρα στην πολύ πιο έτοιμη Γκενκ, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 4-0.

Σίγουρα, οι ήττες δεν ταιριάζουν στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται απλά για ένα φιλικό αγώνα.

Μία φιλική αναμέτρηση από την οποία μπορεί να μάθει πολλά ο Πορτογάλος τεχνικός και η ομάδα ενόψει των επίσημων αγώνων. Σημασία έχει να είναι έτοιμος όταν πρέπει, στις 9 Αυγούστου όπου θα δώσει το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Europa League.

Και σίγουρα εκείνη την ημέρα ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος. Ήδη οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη μεταγραφική τους ενίσχυση σε καίριες θέσεις που η ομάδα θέλει ενίσχυση. Οι μεταγραφές αυτές θα γίνονταν ακόμη και αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός άνετα την Γκενκ. Δεν περίμενε από αυτό το φιλικό για να καταλάβει ότι έχει αδυναμίες και πρέπει να τις βελτιώσει, όσο αφελώς κάποιοι πιστεύουν.

Η καταστροφολογία μόνο κακό κάνει στην ομάδα και δεν χρειάζεται από κανέναν. Ήταν απλά ένα φιλικό ματς, το οποίο έδωσε μαθήματα στους Πειραιώτες, οι οποίοι να είναι όλοι σίγουροι ότι θα κάνουν τα πάντα, ώστε να παρουσιαστούν όπως πρέπει, όταν πρέπει.

Διαβάστε επίσης

Must smell like team spirit

Must smell like team spirit

Μικρές λεπτομέρειες, πέρα από το αγωνιστικό, που δεν «χτύπησαν» και τόσο ωραία.

«Προς οριστική συμφωνία με Μεριά»

«Προς οριστική συμφωνία με Μεριά»

Οι Τυνήσιοι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του gavros.gr, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού.

«Μετακομίζει» στο Έρμελο

«Μετακομίζει» στο Έρμελο

Από την Κυριακή η αποστολή του Ολυμπιακού μεταβαίνει στην Ολλανδία όπου θα συνεχίσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.