Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το επίπεδο των «κιτρινόμαυρων»

Το επίπεδο των «κιτρινόμαυρων»
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 - 21:44

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο κράτησε για περισσότερο από τρεισήμισι ώρες και κατά τη διάρκειά της ακούστηκαν πολλά. Με τον Βασίλη Δημητριάδη να δείχνει για μια φορά ακόμα το επίπεδό του. Κάποια στιγμή είχε ανταλλαγή φράσεων με την δικηγόρο του Λάζαρου, Ασπασία Σουλούκου που ρώτησε «Με απειλείτε;»

Με τον Δημητριάδη να απαντά με ύφος: «Εγώ απειλώ διαφορετικά…» Τώρα εάν αυτές οι εκφράσεις μπορούν να λέγονται κατά τη διάρκεια της εκδίκασης μιας υπόθεσης, είναι απορίας άξιο! Αλλά το επίπεδο ορισμένων δεν θα αλλάξει ποτέ. Και το έκανε σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς αργότερα απαξίωσε τη δικηγόρο του Λάζαρου λέγοντας «Η ερώτηση που μου κάνετε είναι αστεία».

Λίγο αργότερα, όταν κατάλαβε πώς είχε προσβάλει την Άσπα Σουλούκου και τα… άκουσε και από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να ζητήσει συγγνώμη, υποστηρίζοντας πώς αυτή είναι η γλώσσα του ποδοσφαίρου.

Ο δε Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου, έχασε την ψυχραιμία του πολλές φορές και φώναζε, ενώ ζητούσε από τον Πρόεδρο της έδρας να τον προστατεύσει γιατί βάλλονταν! Αλλά για τη δική του στάση, ούτε κουβέντα.

Το χειρότερο, όμως, ήρθε από τη δικηγόρο της ΑΕΚ, Ελευθερία Ρίζου, που απαντώντας στη δικηγόρο του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου έκανε λόγο για συμπεριφορές «πεζοδρομίου». Ναι καλά διαβάσατε! Από μια δικηγόρο σε μια άλλη, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης μιας υπόθεσης έγινε αναφορά σε «συμπεριφορές πεζοδρομίου».

Αν όλα αυτά δεν καταδεικνύουν το επίπεδο των ανθρώπων της ΑΕΚ, τότε τι άλλο να πούμε!

Διαβάστε επίσης

Ξεφτιλίστηκαν οι ψεύτες!

Ξεφτιλίστηκαν οι ψεύτες!

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού και οι εκείνοι του Λάζαρου (παρών στην εκδίκαση) με ακράδαντα επιχειρήματα έκαναν… φύλλο και φτερό την πλευρά της ΑΕΚ.