Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός πάντα βρίσκεται κοντά στον κόσμο»

«Ο Ολυμπιακός πάντα βρίσκεται κοντά στον κόσμο»
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 - 15:21
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Στην ελληνική τραγωδία που πλήττει την Αττική από την περασμένη Δευτέρα, αλλά και στην απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού, να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε στην κάμερα της «Nova»: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάντα κοντά στον κόσμο, γνωρίζουμε για την τραγωδία στην Ελλάδα και για αυτό ο κύριος Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός προσφέρουν αυτό το ποσό, γνωρίζουμε τις ανάγκες» ανέφερε αρχικά για να σχολιάσει σχετικά με το ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν:

«Πάντα έτσι είναι στην προετοιμασία, παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Βήμα βήμα θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε, δουλεύουμε πολύ. Είναι κρίμα να δέχεσαι αυτά τα γκολ, αλλά είμαστε νέα ομάδα και χρειάζεται να βρούμε τους αυτοματισμούς μας. Ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά, ακόμα μαθαίνουμε.

Παίξαμε με Γκενκ και Αϊντχόφεν που επίσης θα παίξουν στο Γιουρόπα Λιγκ, πολύ καλές ομάδες, προχωράμε βήμα βήμα. Θα είμαστε έτοιμοι στα ματς με τη Λουκέρνη, πιστεύουμε στην ομάδα μας».

Διαβάστε επίσης