Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μηνύματα μέσω... λάσπης

Μηνύματα μέσω... λάσπης
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 - 01:30
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σα να μην έφτανε που στοχοποιήθηκαν και βγήκαν άδικα από τους πίνακες, ενώ παραμένουν ρέφερι και βοηθοί, οι οποίοι έκαναν... όργια και διαμόρφωσαν αποτελέσματα αγώνων, τελευταία στη διαιτησία προέκυψε ένα νέο... φρούτο. Όσοι έφυγαν πέρσι και πρόπερσι δέχονται νέα επίθεση (κίτρινης) λάσπης.

Αιτία αποτελεί ότι παράκεντρα του ποδοσφαίρου, τρομάρα τους, προσπαθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης, με το να μην αξιολογηθούν ως παρατηρητές οι ανεξάρτητοι πρώην ρέφερι και βοηθοί που δεν προσκύνησαν στην βρωμιά που αποκάλεσαν... εξυγίανση. Να ληφθεί υπόψη, καθόλου τυχαίο άλλωστε, ότι τα ονόματα αυτών που έκαναν αίτηση διέρρευσαν από το Πάρκο Γουδή, λεπτομέρεια μεν, πολύ σημαντική δε.

Η μεγάλη πλάκα, που παρατηρούν και όσοι γνωρίζουν από διαιτησία, έχει να κάνει ότι την ίδια ώρα προβάλλονται ως αρεστοί για παρατηρητές όσοι βγήκαν φέτος από τους πίνακες και φυσικά έγραψαν... ιστορία με τα αγωνιστικά λάθη τους, με τα οποία ακόμη γελάνε οι φίλαθλοι. Καθόλου τυχαίο, αν λάβουμε υπόψη ότι άλλαξε και ο κανονισμός και δεν χρειάζεται να μεσολαβήσει διάστημα ενός έτους για να γίνει κάποιος παρατηρητής.

Μπορεί οι συγκεκριμένοι, όχι όλοι όσοι βγήκαν, να εκτέθηκαν ως εν ενεργεία ρέφερι ή βοηθοί, σε σημείο που να μην μπορούν να σταθούν, όμως αυτοί που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο δείχνουν ότι τους έχουν ανάγκη. Εκείνο που παραβλέπουν, όσοι επιχειρούν να στείλουν μηνύματα στην ΚΕΔ είναι ότι αυτοί, επαναλαμβάνουμε όχι όλοι, καρατομήθηκαν πριν από περίπου έναν μήνα κρίθηκαν... ανίκανοι επί ηγεσίας Περέιρα! Δηλαδή, από τη μια τους έκοψε, από την άλλη θα τους... δικαιώσει;

Μήπως, υπάρχει κάτι που ο Πορτογάλος δεν καταλαβαίνει;

Διαβάστε επίσης