Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο ο Ολυμπιακός!

Μόνο ο Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018 - 14:15

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς την απίστευτη και ατέρμονη προσφορά του Ολυμπιακού και του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη τα τελευταία χρόνια.

Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους. Ο Θρύλος και οι άνθρωποί του βρίσκονται πάντα κοντά σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους έμπρακτα τη βοήθειά τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που βίωσαν μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην Αττική και στην Ελλάδα, με τις φωτιές των προηγούμενων ημερών να αφαιρούν τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πρώτη ημέρα έχουν δείξει τη στήριξή τους σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν ή κινδύνεψαν να χάσουν δικούς τους ανθρώπους ή την περιουσία τους. Με ενέργειες, όχι με λόγια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως βγήκε μπροστά και πρόσφερε 1 εκατομμύριο ευρώ στους ανθρώπους αυτούς, προκειμένου να «ανασάνουν». Μία κίνηση, η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου, από τα κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου. Επίσης, ο Ολυμπιακός άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό, ώστε ο κόσμος να προσφέρει και εκείνος ό,τι μπορεί για να στηρίξει τους πυροπαθείς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηγέτης του Ολυμπιακού προσφέρει τεράστια βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ήταν δίπλα από την πρώτη ημέρα σε όλους τους κατοίκους της Μάνδρας που επλήγησαν από τις πλημμύρες της περιοχής.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών και ο Ολυμπιακός βρίσκονται πάντα κοντά σε όλους όσους έχουν ανάγκη και αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλους. Μάλιστα, όπως τόνισε προ ημερών ο Κώστας Καραπαπάς δεν έχει δημοσιοποιηθεί ούτε το 1/10 από τη συνολική προσφορά του Μαρινάκη τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά, και ο κόσμος του Θρύλου κινητοποιήθηκε αμέσως, μεταφέροντας τρόφιμα και ό,τι άλλο μπορούσε στους κατοίκους στο Μάτι μετά τις φωτιές στην περιοχή, ενώ πλέον προσφέρουν από το υστέρημά τους μέσω του τραπεζικού λογαριασμού που άνοιξε ο Ολυμπιακός.

Η προσφορά των «ερυθρόλευκων» δεν έχει τέλος, με τον ηγέτη του να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά που έχουν ανάγκη κάθε χρονιά, όντας δίπλα στο Ίδρυμα Ελπίδα. Προσφέροντας χρήματα και φαγητό στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, στους μαθητές ομογενειακών σχολείων στην Ίμβρο.

Αυτά τα κάνει μόνο ο Ολυμπιακός και αυτός είναι ο λόγος που απέχει έτη φωτός από όλες τις άλλες ομάδες. Είναι πρωταγωνιστής παντού, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων και θα συνεχίσει να είναι και τα επόμενα πολλά χρόνια.

Διαβάστε επίσης