Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του χεριού του... οι ελβετικές ομάδες

Του χεριού του... οι ελβετικές ομάδες
Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018 - 11:20

Στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με την Λουκέρνη βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (09/08) την ελβετική ομάδα στο Ναό για τα προκριματικά του Europa League.

Οι Ελβετοί είναι του... χεριού του Ολυμπιακού, όντας αήττητος στις τρεις αναμετρήσεις που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ελβετικό σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα, μετράει δύο νίκες με 1-0 κόντρα στην Ξάμαξ και την Γιουνγκ Μπόις και μία ισοπαλία με την ίδια ομάδα με 1-1.

Η παράδοση κόντρα στους ελβετικούς συλλόγους όλοι στον Πειραιά ελπίζουν να συνεχιστεί κόντρα στην Λουκέρνη, ώστε να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έχει με το μέρος του την παράδοση, είναι χωρίς αμφιβολία καλύτερη ομάδα από την Λουκέρνη, κάτι το οποίο πρέπει να δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

«Μπαμ» με Νάτχο!

«Μπαμ» με Νάτχο!

Κοντά στη σπουδαία μεταγραφή ο Ολυμπιακός, οι Ισραηλινοί τον έχουν... στείλει ήδη στην Ελλάδα για ιατρικά!

Δείτε τον Νάτχο εν δράσει (vids)

Δείτε τον Νάτχο εν δράσει (vids)

Δείτε σε βίντεο μερικές από τις στιγμές του Ισραηλινού μέσου, ο οποίος εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

«Τρεις ημέρες ακόμη...» (pic)

«Τρεις ημέρες ακόμη...» (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με την Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Europa League.