Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπαμ» με Νάτχο!

«Μπαμ» με Νάτχο!
Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018 - 11:37
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ρότα για να προσθέσει στον άξονά έναν άκρως ποιοτικό και ηγετικό ποδοσφαιριστή έχει ήδη χαράξει ο Ολυμπιακός όπως σας ενημέρωσε πρώτο και από νωρίς το gavros.gr. Αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ο 30χρονος αρχηγός της Εθνικής Ισραήλ, Μπίμπρας Νάτχο. Ο παίκτης μετά από μια γεμάτη σε συμμετοχές 3ετία με σημαντική ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκλήρωσε τη συνεργασία του και θέλησε ν' αλλάξει... αέρα.

Αυτός ο αέρας αναμένεται να είναι πειραιώτικος αφού οι ερυθρόλευκοι όχι απλά βρίσκονται σε επαφή μαζί του αλλά κάποιες πληροφορίες από το Ισραήλ τον έχουν... φέρει ήδη στην Ελλάδα και τον... περνούν από ιατρικές εξετάσεις στο Μετροπόλιταν με το οποίο συνεργάζονται οι Πειραιώτες.

Αν οι πληροφορίες από το Ισραήλ είναι σοβαρές, και φαίνεται να είναι, τότε μιλάμε για μια σπουδαία μεταγραφή που είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και ο Ολυμπιακός να προσθέσει στο δυναμικό του εμπειρία και κλάση.

Αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί σήμερα η απόκτηση του Νάτχο τότε οι Πειραιώτες θα προλάβουν να το δηλώσουν και στην ευρωπαϊκή λίστα. Προφανώς δεν θα υπολογίζεται για το πρώτο ματς αλλά θα... τρέξει για να προλάβει το δεύτερο.

Διαβάστε επίσης

Δείτε τον Νάτχο εν δράσει (vids)

Δείτε τον Νάτχο εν δράσει (vids)

Δείτε σε βίντεο μερικές από τις στιγμές του Ισραηλινού μέσου, ο οποίος εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.