Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέμα ημερών ή ωρών η μεταγραφή του Γκιγιέρμε»

«Θέμα ημερών ή ωρών η μεταγραφή του Γκιγιέρμε»
Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 08:29

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της αποχώρησης του Γκιγιέρμε από τη Λα Κορούνια, με πιθανότερο προορισμό τον Ολυμπιακό όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα «elidealgallego.com» είναι πλέον θέμα ημερών ή ακόμα και ωρών για να τελειώσει αυτή η υπόθεση.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έχασε και το φιλικό της Τετάρτης με την Λούγκο, όπως και τα δύο προηγούμενα με Βαγιαδολίδ και Λανγκρέο καθώς δεν υπολογίζεται. Είναι χαρακτηριστικό πώς παρότι συμμετέχει στις προπονήσεις, όταν γίνονται ασκήσεις τακτικής δεν παίρνει μέρος.

Με τον αθλητικό διευθυντή της Λα Κορούνια, Καρμέλο ντελ Πόθο, να σημειώνει πώς αυτό που θέλει ο σύλλογος είναι να κερδίσει χρήματα από την αποχώρηση του Γκιγιέρμε. Σίγουρα δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα 4.000.000€ που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν από την Ουντινέζε, αλλά ο στόχος είναι να καταφέρουν να συγκεντρώσουν ένα ποσό κοντά στα 3.000.000€!

Το εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνει ακόμα πώς με τον Ολυμπιακό που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχουν ανοικτές διαπραγματεύσεις, ενώ στο «κόλπο» παραμένουν η Σάο Πάουλο και ομάδες από την ισπανική λίγκα.

Διαβάστε επίσης

Όλοι στο Ναό!

Όλοι στο Ναό!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να βοηθήσει με τη δυνατή φωνή του την ομάδα να πάρει τη νίκη κόντρα στην Λουκέρνη.

Θρύλε η Ευρώπη σου!

Θρύλε η Ευρώπη σου!

Μια ενδεκάδα ευρωπαϊκών νικών μετράει την τελευταία τριετία ο Ολυμπιακός και τις εφτά απ' αυτές τις έχει πετύχει εκτός έδρας!