Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγάλη μπάλα ο Ολυμπιακός»

«Μεγάλη μπάλα ο Ολυμπιακός»
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 - 10:31

Άριστες εντυπώσεις άφησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο επίσημο ματς του για τη νέα σεζόν κόντρα στην Λουκέρνη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» όπως είναι φυσικό έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών τους, ξεχωρίζοντας τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας στις συζητήσεις τους μετά το τέλος του ματς.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους για τα όσα είδαν από τους Λάζαρο, Ποντένσε, Τσιμίκα, οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα στη συνέχεια.

Πολύ καλές είναι και οι εκτιμήσεις που υπάρχουν και για τον Καμαρά, ο οποίος είναι ένας παίκτης που παίζει δυνατά, παθιασμένα και αυτό αρέσει. Φυσικά, τα εγκωμιαστικά σχόλια δεν έλειψαν και για τον Κώστα Φορτούνη, σε μια βραδιά πάντως που σχεδόν όλοι ξεχώρισαν και άφησαν υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης

Φανταστικός ο κόσμος! (vids)

Φανταστικός ο κόσμος! (vids)

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» οδηγώντας τον Θρύλο στην εμφατική και εύκολη νίκη με 4-0 επί της Λουκέρνης.