Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δικαιολογία στο... δόντι

Η δικαιολογία στο... δόντι
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 - 11:27
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

«Θα είμαστε πανέτοιμοι με τη Λουκέρνη να δείξουμε πόσο καλή δουλειά κάναμε. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χρόνος. Η 11άδα με τη Λουκέρνη θα έχει αρκετές ομοιότητες σε σχέση μ 'αυτή κόντρα στη Λεβάντε γιατί έτσι ο προπονητής δείχνει την εμπιστοσύνη τους στους παίκτες».

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έγινε σαν τους άλλους, μετά Χριστόν... προφήτης αλλά ήταν προ Χριστού. Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε μία μέρα πριν από τον αγώνα με τους Ελβετούς τα είπε τα παραπάνω.

Είχε το... δικαίωμα ωστόσο να πει άλλα. Να υπενθυμίσει ότι είναι νέος στον Ολυμπιακό. Να τονίσει ότι η ομάδα έχει αλλάξει θεαματικά το ρόστερ της κι ακόμα το αλλάζει. Να μιλήσει για χαφ, εξτρέμ, επιθετικό ή ό,τι άλλο παίκτη μπορεί να περιμένει. Αντιθέτως δεν το έκανε.

Στο δικό του δόντι δεν ήταν έτοιμη η δικαιολογία να ειπωθεί όπως με ευκολία έκαναν προκάτοχοί του που έριχναν πάντα όλο το φταίξιμο στους προηγούμενους και στα «υλικά» που δεν έχουν στα χέρια τους. Έτοιμο Ολυμπιακό, τουλάχιστον γι' αυτό το ματς, υποσχέθηκε, και τέτοιον είδαμε. Ας του πούμε ένα μπράβο λοιπόν.

Διαβάστε επίσης

Προσγείωση από τον Μαρτίνς...

Προσγείωση από τον Μαρτίνς...

Ο Ολυμπιακός με το 4-0 μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς με την Λουκέρνη, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι πρέπει η ομάδα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη, έχοντας ως στόχο τη νίκη και στην Ελβετία.