Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο μυαλό του Λάζαρου...

Στο μυαλό του Λάζαρου...
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 - 13:36

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εύκολης νίκης του Ολυμπιακού με 4-0 επί της Λουκέρνης ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου στο επίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα σκόραρε δύο γκολ, κάνοντας πράξη ένα από τα παιδικά του όνειρα. Ο Λάζαρος ζει μοναδικές στιγμές, καθώς κατάφερε μέσα από τη σκληρή δουλειά να αγωνιστεί στην αγαπημένη του και κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, σημειώνοντας δύο τέρματα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι πανηγυρισμοί του και στα δύο γκολ δείχνουν πολλά από τα συναισθήματα που νιώθει ο Λάζαρος στον Θρύλο. Ο 32χρονος τραγούδησε τον ύμνο του Ολυμπιακού (ξανά), «τρελάθηκε» μαζί με τον κόσμο, και δεν μπόρεσε να κρύψει την τεράστια χαρά του.

Και ακόμη ο Λάζαρος δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θέλει και έχει δείξει ότι μπορεί να βρίσκεται. Το είναι «τρελός ο Λάζαρος» θα ακουστεί πολλές φορές από τους ΓΑΥΡΟΥΣ τη φετινή σεζόν, με τον ίδιο όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το ματς, να γνωρίζει ότι ακόμη είναι η αρχή για αυτά που ονειρεύεται να πετύχει με τη φανέλα του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Μια ακόμη πρόκληση

Μια ακόμη πρόκληση

Τα βρήκε ο Βασιλειάδης με τη Football League. Με ποσό-ρεκόρ στην ΕΡΤ για ένα πρωτάθλημα που δεν ενδιαφερόταν κανείς άλλος.