Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νέα σεζόν με έναν και μοναδικό στόχο: Να γίνουμε πρωταθλητές» (pic)

«Νέα σεζόν με έναν και μοναδικό στόχο: Να γίνουμε πρωταθλητές» (pic)
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 - 13:57

Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λίγες ημέρες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, με το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» για το ελληνικό πρωτάθλημα να γίνεται γνωστό στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ έστειλε το μήνυμά του για επιστροφή στην κορυφή και κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν, αναρτώντας φωτογραφία από το πρόγραμμα των Πειραιωτών και άλλες από το Ρέντη, γράφοντας: «Νέα σεζόν, για μία νέα πρόκληση, με έναν και μοναδικό στόχο: Να γίνουμε πρωταθλητές».

New season for a new challenge with the only one goal: to be Champion.#olympiacosfc #greece???????? #pireos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Karembeu (@christiankarembeu98) στις

Διαβάστε επίσης

Χαμηλά η μπάλα...

Χαμηλά η μπάλα...

Ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι ακόμη η ομάδα έχει πολύ δουλειά μπροστά της για να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα και προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες του μετά την εύκολη νίκη με 4-0 επί της Λουκέρνης.

Στο μυαλό του Λάζαρου...

Στο μυαλό του Λάζαρου...

Μοναδικές στιγμές βιώνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έκανε πράξη ένα από τα όνειρά του να αγωνιστεί και να σκοράρει στο Ναό με τα ερυθρόλευκα.

Μια ακόμη πρόκληση

Μια ακόμη πρόκληση

Τα βρήκε ο Βασιλειάδης με τη Football League. Με ποσό-ρεκόρ στην ΕΡΤ για ένα πρωτάθλημα που δεν ενδιαφερόταν κανείς άλλος.