Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάνε και οι... πέτρες στο Καρπενήσι!

Γελάνε και οι... πέτρες στο Καρπενήσι!
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 - 19:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό! Δεν πίστευαν στα μάτια τους μέχρι και οι διαιτητές και οι βοηθοί που παίρνουν μέρος στο σεμινάριο που γίνεται στο Καρπενήσι, όπου θα πρέπει να γέλασαν και οι πέτρες. Αυτό έχει σχέση με το μάθημα που έκανε ο πρώην διεθνής βοηθός από την Σουηδία και νυν τρίτος ξένος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, ο Λιφ Λίντμπεργκ με τ' όνομα.

Για να δείξει ότι οι βοηθοί πρέπει να αντιδρούν σωστά επέλεξε, εκτός των άλλων, φάση από το φιλικό παιχνίδι ΑΕΚ-Γαλατασαράι 3-2. Μόνο που γελάνε και οι πέτρες, διότι αυτή η φάση δεν ήταν το κραυγαλέο λάθος του Ευθυμιάδη (Πιερίας), ο οποίος δεν μέτρησε γκολ των φιλοξενουμένων, με το οποίο θα έκαναν το 1-2, αν και ο σκόρερ καλύπτονταν από τέσσερις αμυνόμενους της ΑΕΚ! Ο Λίντεμπεργκ πρόβαλε μια φάση με ένα οφσάιντ που υπέδειξε ο Γκάγκας.

Προσέξτε! Με τη φάση του Ευθυμιάδη έγινε χαμός μέχρι και στην ΕΠΟ. Επίσης, εξετάστηκε το ενδεχόμενο να μην οριστεί ξανά, όμως πρέπει να έπαιξε δυνατά μουσική… Μότσαρτ και η φάση ξεχάστηκε γρήγορα!

Συμπέρασμα: Και πενήντα ξένους αρχιδιαιτητές να φέρουν, δεν υπάρχει σωτηρία με αυτούς στην ελληνική διαιτησία. Δεν γνωρίζουν ότι είναι υπεύθυνοι των επιλογών τους, ειδικά αν αυτές «μεταφράζονται» με διάφορους τρόπους;

Προσοχή: Στο Καρπενήσι γίνεται το σεμινάριο ενόψει της έναρξης της σεζόν...

Διαβάστε επίσης