Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα ενημέρωση για την Κάρτα Φιλάθλου

Νέα ενημέρωση για την Κάρτα Φιλάθλου
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 - 18:24

Πολλοί ΓΑΥΡΟΙ έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά την Κάρτα Φιλάθλου, καθώς η διαδικασία μέσα από το olympiacossfp.gr είναι πολύ εύκολη. Αλλά πάντα υπάρχει και η… παράδοση. Δηλαδή να την έχουν στο πορτοφάλι, το τσαντάκι τους, σε πλαστική μορφή και όχι ηλεκτρονική.

Με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να ενημερώνουν για τη διαδικασία που απαιτείται για να γίνει αυτή η αλλαγή. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας, ότι όσοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά την κάρτα φιλάθλου και επιθυμούν την αντικατάστασή της με την πλαστική κάρτα, μπορούν να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη διαδικασία μόνο από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων, στην εμπορική στοά του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης, (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7) καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

** Την Πέμπτη 23 Αυγούστου, από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 19:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνηση: 211 1007060 (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00π.μ.-6:00μ.μ.)».

Διαβάστε επίσης

Γελάνε και οι... πέτρες στο Καρπενήσι!

Γελάνε και οι... πέτρες στο Καρπενήσι!

Στο σεμινάριο διαιτησίας ο τρίτος αρχιδιαιτητής, ο Σουηδός Λίντμπεργκ, δεν πρόβαλε το κραυγαλέο λάθος του Ευθυμιάδη στο φιλικό ΑΕΚ-Γαλατασαράι 3-2 αλλά ένα λάθος του Γκάγκα!