Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η άμυνα της Μπέρνλι δεν άλλαξε…

Η άμυνα της Μπέρνλι δεν άλλαξε…
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 - 10:56

Βαριά ήττα υπέστη η Μπέρνλι την Κυριακή (19/08) από την Γουότφορντ με 3-1. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τις αδυναμίες της αγγλικής ομάδας, οι οποίες έγιναν φανερές από το σύλλογο του Χοσέ Χολέμπας.

Ωστόσο, στον Πειραιά γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εικόνα της Μπέρνλι στο συγκεκριμένο ματς αποτελεί εξαίρεση στην αμυντική της λειτουργία, η οποία τα πηγαίνει συνήθως εξαιρετικά. Ενδεικτικό είναι ότι φέτος δεν δέχτηκε γκολ από την Μπασακσεχίρ σε δύο αγώνες, καθώς και από την Σαουθάμπτον.

Μάλιστα, έχει να δεχτεί πάνω από 2 γκολ από τις 6 Μάιου κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ αυτό συνέβη ακόμη 4 φορές σε όλο το αγγλικό πρωτάθλημα, από τις Σίτι (2 φορές), την Έβερτον και την Τότεναμ.

Συνεπώς, το 3-1 στο τελευταίο ματς της Μπέρνλι δεν ξεγελάει κανέναν, με όλους στην ομάδα να είναι αποφασισμένοι να δώσουν ότι έχουν για να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η εξαίρεση… στο ματς με την Γουότφορντ μπορεί να επαναληφθεί από τον Θρύλο και γι’ αυτό τον σκοπό δουλεύουν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης

Κεφάλαιο... αποχωρήσεις

Κεφάλαιο... αποχωρήσεις

Στον Ολυμπιακό επιθυμούν όσο το δυνατόν συντομότερα να… ξεμπερδέψουν με όσους δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη φετινή σεζόν.

Οι Έλληνες γύρισαν... το διακόπτη

Οι Έλληνες γύρισαν... το διακόπτη

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς η έντονη παρουσία των Ελλήνων παικτών στο σύλλογο.

«Δύο μέρες ακόμη» (pic)

«Δύο μέρες ακόμη» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε μία φωτογραφία, μετρώντας αντίστροφα για το πρώτο ματς της ομάδας κόντρα στην Μπέρνλι.