Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κεφάλαιο... αποχωρήσεις

Κεφάλαιο... αποχωρήσεις
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 - 11:15

Η προσοχή του κόσμου σε κάθε μεταγραφική περίοδο βρίσκεται στους παίκτες που θα αποκτηθούν από την ομάδα, ωστόσο, στον Ολυμπιακό προσπαθούν εδώ και καιρό να αποδεσμευτούν από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι παίκτες αυτοί μάλιστα είναι πολλοί και εδώ και αρκετό καιρό προπονούνται μόνοι τους στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα. Ο Ένγκελς έκανε την αρχή και πλέον αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες, συνεχίζοντας την καριέρα του στη Ρεμς.

Όπως όλα φαίνονται θα ακολουθήσει η αποχώρηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς για την Σπόρτινγκ Χιχόν, ωστόσο, ακόμη υπάρχουν πολλά ονόματα που βρίσκονται στην ομάδα χωρίς να υπολογίζονται.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ κρίσιμες για αυτούς τους παίκτες οι οποίοι είναι οι Μάριν, Μάρτινς, Μανθάτης, Μαρτίνες, Ταχτσίδης, Βέργος, Σιώπης και Γούτας. Επίσης, όπως φαίνεται και ο Πάρντο βρίσκεται προς την έξοδο από την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να βρει άμεσα λύση και για αυτούς τους ποδοσφαιριστές, με τους παίκτες από την πλευρά τους να πρέπει να φέρουν πρόταση, ώστε να αποχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης

Οι Έλληνες γύρισαν... το διακόπτη

Οι Έλληνες γύρισαν... το διακόπτη

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς η έντονη παρουσία των Ελλήνων παικτών στο σύλλογο.

«Τρελαμένος» ο κόσμος του Θρύλου!

«Τρελαμένος» ο κόσμος του Θρύλου!

Οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να μετατρέψουν σε «καμίνι» το Ναό στο ματς με την Μπέρνλι, βοηθώντας τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης κόντρα στους Άγγλους.

Η άμυνα της Μπέρνλι δεν άλλαξε…

Η άμυνα της Μπέρνλι δεν άλλαξε…

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τις αδυναμίες της αγγλικής ομάδας κόντρα στην Γουότφορντ, η οποία είχε πάρα πολύ καιρό να δεχτεί πάνω από 2 τέρματα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

«Δύο μέρες ακόμη» (pic)

«Δύο μέρες ακόμη» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε μία φωτογραφία, μετρώντας αντίστροφα για το πρώτο ματς της ομάδας κόντρα στην Μπέρνλι.