Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φροντιστήριο για την «κλειστή» άμυνα!

Φροντιστήριο για την «κλειστή» άμυνα!
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 00:28

Στο ματς της Μπέρνλι με την Μπασάκσεχιρ η αγγλική ομάδα έπαιξε φουλ άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό πώς οι Τούρκοι είχαν 16 τελικές, ενώ οι Άγγλοι μόλις 2! Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι η αγγλική ομάδα δεν θα παίξει ανοικτά στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη το βράδυ.

Αυτό είναι σίγουρο. Αλλά το ζήτημα είναι το πώς θα πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός για να καταφέρει να διασπάσει αυτό το «τείχος» που θα δημιουργήσει η ομάδα του Σον Ντάις κόντρα στους «ερυθρόλευκους», στο ματς στον Πειραιά.

Αυτό ήταν που δούλεψε ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση της Τρίτης με τους παίκτες του. Ο 48χρονος τεχνικός ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του το πώς θα πρέπει να αγωνιστούν και τι να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να μην κολλήσουν απέναντι στην «κλειστή» άμυνα της Μπέρνλι.

Για την ταχύτητα που θα πρέπει να έχουν στο παιχνίδια του, την κίνηση και το σχέδιο με τις συνεργασίες, ειδικά την αλλαγή θέσεων μέσα στο ματς ορισμένων παικτών του, για να μην μπορέσει η αγγλική ομάδα να αντιδράσει και οι «ερυθρόλευκοι» να δημιουργήσουν σε πολλές περιπτώσεις τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, φτιάχνοντας καθαρές φάσεις για γκολ!

Διαβάστε επίσης

Εμπιστοσύνη σε γνώριμα πρόσωπα

Εμπιστοσύνη σε γνώριμα πρόσωπα

Οι δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς στο Ρέντη δείχνουν πώς η ενδεκάδα των αναμετρήσεων με την Λουκέρνη θα ξεκινήσει και με την Μπέρνλι.

Κωδικός... στημένες μπάλες!

Κωδικός... στημένες μπάλες!

Προσοχή σε αυτά της Μπέρνλι ζήτησε ο Μαρτίνς από τους παίκτες του, ενώ ποντάρει και στα αντίστοιχα του Θρύλου.