Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμπιστοσύνη σε γνώριμα πρόσωπα

Εμπιστοσύνη σε γνώριμα πρόσωπα
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 00:51

Μία και σήμερα έχει απομείνει για το πρώτο ματς με την Μπέρνλι, για τα πλέι οφ του Europa League. Και το θέμα είναι ένα... Ο Πέδρο Μαρτίνς και την Τρίτη δούλεψε με τους παίκτες του, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ομάδα του Σον Ντάις. Κι αυτό που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα είναι η απόφασή του να μην αλλάξει την ενδεκάδα σε σχέση με τα δύο ματς κόντρα στη Λουκέρνη.

Οι βασικοί λόγοι είναι δύο. Από τη μια η ομάδα έχει βρει ρυθμό, έχει αρχίσει να αποκτά χημεία. Κι αυτό είναι κάτι που αποτελεί σημείο αναφοράς για έναν προπονητή. Οι εσωτερικές συνεργασίες και η αλληλοκάλυψη ανάμεσα στους παίκτες του. Αυτό έχει αρχίσει να δουλεύει καλά και ο Πορτογάλος το θέλει αυτό και απέναντι στην Μπέρνλι.

Από την άλλη, μια ομάδα που είναι σε καλό momentum μπορεί να βγάλει περισσότερα θετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό επίσης ποντάρει ο 48χρονος τεχνικός που έχει μέσα στο μυαλό του και άλλους παίκτες. Τον Γκιγιέρμε, τον Τοροσίδη, τον Νάτχτο, τον Μεριά, ακόμα και τον Αχμέντ Χασάν για το πρώτο ματς κόντρα στην αγγλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Κωδικός... στημένες μπάλες!

Κωδικός... στημένες μπάλες!

Προσοχή σε αυτά της Μπέρνλι ζήτησε ο Μαρτίνς από τους παίκτες του, ενώ ποντάρει και στα αντίστοιχα του Θρύλου.