Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωδικός... στημένες μπάλες!

Κωδικός... στημένες μπάλες!
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 01:11

Η Μπέρνλι, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, είναι μια κλασική αγγλική ομάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ένα από τα στοιχεία που θέλει προσοχή είναι τα «στημένα» της ομάδας του Σον Ντάις. Όπως φάνηκε και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Γουότφορντ, το μοναδικό της γκολ ήρθε με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Γενικά η Μπέρνλι είναι πολύ επικίνδυνη σε αυτές τις φάσεις. Οπότε ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτές τις φάσεις. Να έχουν σωστές θέσεις και την προσοχή τους στο έπακρο, για να μην αφήσουν τα ψηλά κορμιά των Άγγλων να βγουν νικητές στις «μάχες» του αέρα και να απειλήσουν την εστία του Γιαννιώτη.

Από την άλλη, όμως, φέτος ο Ολυμπιακός είναι απειλητικός σε αυτές τις φάσεις. Σε δύο ματς στο Europa League έχει σημειώσει 7 γκολ και τα 3 από αυτά έχουν ξεκινήσει από κόρνερ και φάουλ. Συνεπώς είναι χαρακτηριστικό πώς ο Θρύλος μπορεί επίσης να κάνει… ζημιά στην αντίπαλη άμυνα από τις στημένες μπάλες. Κι αυτό θα επιδιώξουν οι «ερυθρόλευκοι» να αξιοποιήσουν και κόντρα στην Μπέρνλι.

Διαβάστε επίσης

Εμπιστοσύνη σε γνώριμα πρόσωπα

Εμπιστοσύνη σε γνώριμα πρόσωπα

Οι δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς στο Ρέντη δείχνουν πώς η ενδεκάδα των αναμετρήσεων με την Λουκέρνη θα ξεκινήσει και με την Μπέρνλι.