Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι έτοιμος να παίξω και τώρα...» (pics, vid)

«Είμαι έτοιμος να παίξω και τώρα...» (pics, vid)
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 18:08

Το βράδυ της Τρίτης η Σπόρτινγκ Χιχόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς από τον Ολυμπιακό. Την Τετάρτη το μεσημέρι η ισπανική ομάδα παρουσίασε και επίσημα τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 4 χρόνια.

Με τον Μιγκέλ Τορεθίγια, αθλητικό διευθυντή της Σπόρτινγκ, να τονίζει για τον 24χρονο παίκτη: «Είναι επιθετικός που κινείται διαρκώς, είναι δυνατός στην επαφή, με πολύ καλή ικανότητα να παίζει από πίσω και με πλάτη προς την αντίπαλη άμυνα».

Οι πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς κατά την επίσημη παρουσίασή του ήταν πώς «Δεν το σκέφτηκα και πολύ όταν έφτασε η πρόταση της Χιχόν», για να συμπληρώσει «Είμαι έτοιμος να παίξω και τώρα».

Στην ισπανική ομάδα αγωνίζεται ένας ακόμα παίκτης με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Τζούρτζεβιτς σχολίασε για τη σχέση που θα έχουν ως παίκτες της Σπόρτινγκ, αναφέροντας: «Ελπίζω πώς θα μου δίνει αρκετές ασίστ». Σχετικά με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε για την Σπόρτινγκ, τόνισε: «Ο Λέκιτς ήταν αυτός που μου είπε πολλά πράγματα για την ομάδα».

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς επισήμανε ακόμα ότι του αρέσει «να παίζω κοντά στην περιοχή και να δέχομαι την μπάλα», ενώ κατέληξε: «Δεν με απασχολεί το πόσα γκολ θα βάλω ή να πετύχω ατομικούς στόχους, αλλά να επιστρέψει η Χιχόν στην Primera Division».

Διαβάστε επίσης

«Με όπλο την έδρα μας»

«Με όπλο την έδρα μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπέρνλι τόνισε ότι πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ.