Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με όπλο την έδρα μας»

«Με όπλο την έδρα μας»
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 17:35
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στο μεγάλο όπλο του Θρύλου που δεν είναι άλλο από την έδρα του, ενώ μίλησε και για τους στόχους που έχει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση που δεν άλλοι από τη νίκη και μάλιστα χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θα μας εκπλήξει θετικά και αύριο ο Ολυμπιακός;

Η ομάδα μας δεν θα το κρύψω συνεχίζει να βελτιώνεται. Τόσο ποδοσφαιρικά όσο και στη φυσική κατάσταση. Θα αντιμετωπίσουμε μία αγγλική ομάδα και αυτό σημαίνει ότι θα είναι δυνατός αντίπαλος, με τον ίδιο προπονητή πολλά χρόνια και πέρσι τερμάτισε ψηλά στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε προβλήματα. Είναι έμπειρη ομάδα και θα ξέρει πως να διαχειριστεί ένα παιχνίδι. Όμως δεν αλλάζουν οι προτεραιότητές μας, θέλουμε να κερδίσουμε και να μη δεχτούμε γκολ, έτσι ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στο δεύτερο παιχνίδι.

Στην αποστολή υπάρχουν όλοι νέοι ποδοσφαιριστές. Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάποιον στο αρχικό σχήμα ή θα πάτε στα σίγουρα, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα είναι πλήρης και δυνατή και γεμάτη με παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν. Όλοι είναι γνώστες των στόχων της ομάδας, αλλά δεν είναι καιρό μαζί μας και είναι σε θέση που δεν μπορούν να καταλάβουν, όχι την ομάδα αλλά το πως είναι οι επίσημοι αγώνες. Ο Μεριά είναι καιρό μαζί μας, αλλά δεν έχει παίξει ούτε σε φιλικά ματς. Γκιγιέρμε, Χασάν ήρθαν πρόσφατα και χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι όσον αφορά την φυσική κατάσταση είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά θέλουμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε έναν επίσημο αγώνα. Όλοι είναι σε θέση να βοηθήσουν, αλλά την ερώτησή σας θα την απαντήσω αύριο.

Η παράδοση του Ολυμπιακού με τις αγγλικές ομάδες είναι κακή, ποια «όπλα» θα χρησιμοποιήσετε για να το αλλάξετε;

Η Μπέρνλι είναι μία ομάδα που είναι προετοιμασμένη όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Μέσα στο Καραϊσκάκη όμως θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μετάβασεις και τις στημένες φάσεις. Όπως και να ανεβάσουμε το ποδοσφαιρικό μας επίπεδο. Είναι προετοιμασμένη καλά αλλά είναι άπειρη στην Ευρώπη και εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γήπεδό μας και την έδρα που μας δίνει η έδρα, γιατί ξέρουμε ότι ιστορικά το γήπεδο μας δίνει δύναμη και έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα. Και τώρα θέλουμε να περάσουμε αυτό το εμπόδιο.

Διαβάστε επίσης