Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εισιτήρια και το Σάββατο

Εισιτήρια και το Σάββατο
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 07:46

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018/19, αλλά και των εισιτηρίων για το ματς με τον Λεβαδειακό θα συνεχιστεί κανονικά το Σάββατο. Από τις 10:00 το πρωί ως τις 15:00 το μεσημέρι.

Σε ό,τι αφορά τα διαρκείας, όποιος θέλει μπορεί να τα προμηθευτεί από το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας. Επίσης αυτές τις ώρες θα μπορούν όσοι έχουν βγάλει διαρκείας να παραλάβουν τις κάρτες τους.

Σχετικά με το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια έξω από τη Θύρα 25. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 100€ (VIP) & 150€ (VVIP)

Όσο θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για το ματς με την ομάδα της Βοιωτίας, πρέπει να έχουν την Κάρτα Φιλάθλου. Θυμίζουμε πώς για το ματς αυτό υπάρχει η ειδική προσφορά για φίλους που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω του 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και άνεργοι.

Εισιτήρια στην ειδική τιμή των 5€ και χωρίς χρήση κάρτας φιλάθλου Ερασιτέχνη, για τις θύρες 21 & 22. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και την κάρτα Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

Διαβάστε επίσης

«Ξεχάστε τα όλα, νίκη την Κυριακή»

«Ξεχάστε τα όλα, νίκη την Κυριακή»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε στους παίκτες του πώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο ματς με τον Λεβαδειακό εκτός από την κατάκτησης των τριών βαθμών.