Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύ δυνατός στις στημένες φάσεις

Πολύ δυνατός στις στημένες φάσεις
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 - 11:14

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της σεζόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετράει 4 νίκες στα πρώτα του ισάριθμα ματς, νίκες μάλιστα που έχουν έρθει με εμφατικό τρόπο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν... πνίξει όλους τους αντιπάλους τους μέχρι στιγμής, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, έχοντας σημειώσει και 11 γκολ, κάτι το οποίο όπως είναι λογικό γεμίζει ικανοποίηση τους Πειραιώτες.

Τα 11 αυτά γκολ θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι πολλά περισσότερα, με βάση την εικόνα και τις ευκαιρίες που έχει κάνει ο Θρύλος, ωστόσο, αν συνεχίσει έτσι με τέτοια παραγωγικότητα, σίγουρα θα έρθουν ακόμη περισσότερα γκολ στη συνέχεια.

Σημαντικό κομμάτι, στο οποίο αξίζει να σταθούμε, από το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι οι στημένες φάσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι οι Πειραιώτες έχουν δουλέψει πολύ σε αυτό τον τομέα του παιχνιδιού τους, έχοντας καταφέρει να σκοράρουν τα 7 από τα 11 φετινά τους τέρματα από στημένα.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι, έχοντας παίκτες με τρομερά πόδια είτε για απευθείας εκτελέσεις, είτε για σέντρα, όπως οι Φορτούνης, Λάζαρος, Τσιμίκας.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του μετά από το ματς με τον Λεβαδειακό και ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επισήμανε τη δουλειά που έχει γίνει από τον Πέδρο Μαρτίνς και η οποία έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θρύλος σημείωσε από στημένη μπάλα το 1-0 κόντρα στην Λουκέρνη, με τον Τσιμίκα να βρίσκει με εξαιρετικό χτύπημα κόρνερ τον Λάζαρο και εκείνος να ανοίγει το σκορ της αναμέτρησης. Στο ίδιο ματς, ο Γκερέρο, σκόραρε έπειτα από ασίστ του Μιράντα, η οποία προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη.

Στη ρεβάνς με τους Ελβετούς, ο Λάζαρος σκόραρε ξανά, καθώς μετά το σουτ του Βούκοβιτς η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, ο Μιράντα έδωσε την ασίστ στον Λάζαρο και εκείνος έκανε το 0-2, σε μία φάση που ξεκίνησε από νέο εξαιρετικό κόρνερ του Τσιμίκα.

Στο ματς με την Μπέρνλι ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ έδωσε την ασίστ από στημένη μπάλα στον Μπουχαλάκη για το 2-1.

Τέλος, στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Λάζαρος εκτέλεσε τον Επασί από μακρινή απόσταση, με ένα εξαιρετικό χτύπημα στημένης φάσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, και μέσα από τους αριθμούς 7 στα 11 φετινά γκολ του Θρύλου έχουν προκύψει από τα στημένα, στα οποία έχει γίνει πολύ δουλειά και αυτό έχει φέρει μέχρι στιγμής εξαιρετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Αντίστροφα... για Μπέρνλι (pic)

Αντίστροφα... για Μπέρνλι (pic)

Συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση για το πολύ κρίσιμο επαναληπτικό ματς του Ολυμπιακού στην Αγγλία για τα πλέι οφ του Europa League.

Ενθουσιασμένος ο Χασάν (vid)

Ενθουσιασμένος ο Χασάν (vid)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, κάνοντας αρκετές αναρτήσεις στα social media, δείχνοντας έτσι τον ενθουσιασμό του για τη νέα του ομάδα.