Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα πέσουν τα τσιμέντα... (vid)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... (vid)
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 - 12:18

Δεν χωράει αμφισβήτησης ότι ο Γιάγια Τουρέ είναι ένας τεράστιος παίκτης, για τον οποίο έχουν υποκλιθεί οι κορυφαίοι του αθλήματος, γιατί πολύ απλά ανήκει και εκείνος στην ελίτ του ποδοσφαίρου.

Ο Ιβοριανός μέσος ξεκίνησε ουσιαστικά την λαμπρή καριέρα του στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο όπως φαίνεται δεν ξέχασε, έχοντας πάντα στην καρδιά του τον Θρύλο.

Αλλά, εκτός από τον Τουρέ και ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» δεν έβγαλε από την καρδιά του ποτέ τον Αφρικανό μέσο. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, μετά τα όσα… μαγικά έκανε τη σεζόν που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Τουρέ είχε αναγκάσει όχι μόνο τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά ολόκληρου του πλανήτη να μιλούν για εκείνον και το τεράστιο ταλέντο του, με τον Ιβοριανό να ξεσηκώνει κάθε φορά στο πόδι το «Γ. Καραϊσκάκης» με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Φυσικά, αν ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στον Θρύλο θα πέσουν τα τσιμέντα... και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες στιγμές του Τουρέ με την φανέλα του Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης

Η φανέλα της πρόκρισης! (pic)

Η φανέλα της πρόκρισης! (pic)

Δείτε την εμφάνιση με την οποία θα αγωνιστούν απόψε οι παίκτες του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League.

Έφτασε η ημέρα! (pic)

Έφτασε η ημέρα! (pic)

Ανυπομονησία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για το αποψινό πολύ μεγάλο ματς στο Μπέρνλι για το Europa League.