Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα φιλικό που είναι σαν επίσημο!

Ένα φιλικό που είναι σαν επίσημο!
Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:32
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Φιλικό έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό. Μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς. Αν και υπάρχουν πολλές απουσίες για τους «ερυθρόλευκους» λόγω των εθνικών ομάδων, το ματς αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες του, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα ή ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Γκιγιέρμε, ο Ματίας Ναουέλ και ο Ζοζέ Σα. Αλλά και για ορισμένους άλλους όπως είναι ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Δημήτρης Μάνος που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς του Ολυμπιακού.

Ο «ερυθρόλευκος» προπονητής θέλει να τους δώσει λεπτά, ώστε να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να τους εντάξει κι εκείνος στο ροτέισιον της ομάδας, για να μπορεί να τους υπολογίζει για τα επίσημα ματς, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στον Γιάγια Τουρέ, με δεδομένο ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία, είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί καθόλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει κατά νου να πιέσει τον Ιβοριανό μέσο που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει σε αντίστοιχο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Στη Λέγκια ο Αντρέ Μαρτίνς

Στη Λέγκια ο Αντρέ Μαρτίνς

Στην πολωνική ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πορτογάλος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.