Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλική νίκη του Θρύλου στην «πρώτη» των... νέων

Φιλική νίκη του Θρύλου στην «πρώτη» των... νέων
Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:56

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε σήμερα το πρωί, Πέμπτη (06/09) ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-2 του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση έδωσε χρόνο συμμετοχής στα νέα πρόσωπα των Πειραιωτών, με τους Γκιγιέρμε, Ναουέλ και Ζοσέ Σα να πραγματοποιούν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε κάποιες δοκιμές ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα, ενώ είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του.

Το ματς ξεκίνησε με τον Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια, τον Πάρντο να δοκιμάζεται ως δεξί μπακ, τον Κούτρη αριστερά, με τους Μιράντα και Πέιο (από την Κ19) στα στόπερ. Στον άξονα αγωνίστηκε ο Γκιγιέρμε (έβγαλε όλο το 90λεπτο), ο Φετφατζίδης, με τους Βρουσάι, Ποντένσε και Ναουέλ να αλλάζουν συνεχώς πλευρές. Στην επίθεση αγωνίστηκε ο Μάνος.

Το σκορ στο πρώτο μέρος έμεινε στο 0-0, με τον Φετφατζίδη να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, όμως στην επανάληψη σημειώθηκαν 5 τέρματα. Γκολ βρήκε ο Γκερέρο που είχε περάσει ως αλλαγή, καθώς και ο Μάνος (το πρώτο του, έστω και σε φιλικό στον Θρύλο), ενώ δίχτυα βρήκε και ο Φετφατζίδης.

Στην επανάληψη, αγωνίστηκαν αρκετοί παίκτες από την Κ19 των Πειραιωτών, ενώ εκτός έμεινε ο Τουρέ, ο οποίος πάντως ανεβάζει ρυθμούς, ώστε να είναι σύντομα έτοιμος και στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης

Σενάριο για Ολυμπιακό και Πεπέ

Σενάριο για Ολυμπιακό και Πεπέ

Οι «ερυθρόλευκοι σύμφωνα με γαλλική εφημερίδα εξετάζουν τον Ιβοριανό εξτρέμ της Λιλ, τον οποίο φέρεται να έχει στο στόχαστρό της και η Άρσεναλ.

Ανυπόμονος ο Τουρέ! (pic)

Ανυπόμονος ο Τουρέ! (pic)

Ο Ιβοριανός παικταράς του Θρύλου ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό τις φωτογραφίες από την πρωινή προπόνηση του στον Ολυμπιακό.