Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόγραμμα… φωτιά, όμως έχει τις λύσεις

Πρόγραμμα… φωτιά, όμως έχει τις λύσεις
Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:15

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προετοιμάζεται, χωρίς τους διεθνείς του, για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, γνωρίζοντας ότι έχει μπροστά του ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα.

Οι Πειραιώτες θα κληθούν να δώσουν σε διάστημα μικρότερο από έναν μήνα έξι πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το Europa League, κάτι το οποίο όμως δεν αγχώνει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα μας άρθρα, έχει στη διάθεσή του ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με πολλές και ποιοτικές λύσεις σε κάθε θέση.

Ο 48χρονος έχει δείξει ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και ήδη σκέφτεται για το πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί το διαθέσιμο υλικό του, ώστε να πάρει το μάξιμουμ στις αναμετρήσεις που έπονται. Φυσικά, αναμένει να δει σε τι κατάσταση είναι και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, με τους Τουρέ, Ναουέλ και Σα να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς.

Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα του Θρύλου για τον επόμενο μήνα, στο οποίο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, την Μπέτις, τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έδρας θα παίξει με τον Πανιώνιο, την Μίλαν και την ΑΕΚ.

16/09/18 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (20:30) – Πρωτάθλημα

20/09/18 Ολυμπιακός-Μπέτις (22:00) – Europa League

24/09/18 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30) - Πρωτάθλημα

30/09/18 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30) – Πρωτάθλημα

04/10/18 Μίλαν-Ολυμπιακός (19:55) - Europa League

07/10/18 ΑΕΚ-Ολυμπιακός (20:30) – Πρωτάθλημα

Διαβάστε επίσης

Η… δίψα του Τουρέ «οδηγός» για όλους!

Η… δίψα του Τουρέ «οδηγός» για όλους!

Όταν ένας παίκτης τέτοιας κλάσης, δε σταματάει να δουλεύει ακόμη και στα ρεπό της ομάδας, δεν μπορεί παρά να παρακινήσει και όλους τους υπόλοιπους να τα δίνουν όλα ακόμη και στις προπονήσεις.

«Πάθος για την ερυθρόλευκη!» (pic)

«Πάθος για την ερυθρόλευκη!» (pic)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγάζουν πάθος και ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι το οποίο έχει οδηγήσει την ομάδα σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες τη φετινή σεζόν.