Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντικατάσταση καρτών ως τις 20:00

Αντικατάσταση καρτών ως τις 20:00
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:44

Πάρα πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού έχουν προμηθευτεί φέτος την Κάρτα Φιλάθλου ηλεκτρονικά. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη (olympiacossfp.gr), με τη διαδικασία να είναι πάρα πολύ εύκολη. Όμως, ορισμένοι θέλουν να την αλλάξουν και να αποκτήσουν την πλαστική κάρτα. Κάτι που μπορούν να κάνουν στο Τμήμα Μελών & Φιλάθλων.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ενημέρωσαν τον κόσμο πώς μπορούν κι απόψε να ακολουθήσουν τη σχετική διαδικασία, ως τις 20:00. Με τη σχετική ενημέρωση να αναφέρει: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας, ότι όσοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά την Κάρτα Φιλάθλου και επιθυμούν την αντικατάστασή της με την πλαστική κάρτα σήμερα (20/9), μπορούν να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη διαδικασία, μέχρι τις 20:00 στο Τμήμα Μελών & Φιλάθλων.

Διαφορετικά μπορούν να προχωρήσουν στην αντικατάστασή της οποιαδήποτε μέρα το επιθυμούν στο ωράριο λειτουργίας (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00 π.μ.-6:00 μ.μ.) του Τμήματος Μελών & Φιλάθλων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 1007060».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας, ότι όσοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά την Κάρτα Φιλάθλου και επιθυμούν την αντικατάστασή της με την πλαστική κάρτα σήμερα (20/9), μπορούν να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη διαδικασία, μέχρι τις 20:00 στο Τμήμα Μελών & Φιλάθλων. Διαφορετικά μπορούν να προχωρήσουν στην αντικατάστασή της οποιαδήποτε μέρα το επιθυμούν στο ωράριο λειτουργίας (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00π.μ.-6:00μ.μ.) του Τμήματος Μελών & Φιλάθλων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 1007060 #osfp #osfpgr #olympiacossfp #olympiacos #fancards #members

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Τιμωρία της ΑΕΚ ζητεί ο Ολυμπιακός

Τιμωρία της ΑΕΚ ζητεί ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την υπόθεση Χριστοδουλόπουλου, ζητώντας να επιβληθεί στους «κιτρινόμαυρους» απαγόρευση μεταγραφών.

Ματς ορόσημο για τον Ομάρ!

Ματς ορόσημο για τον Ομάρ!

Ο διεθνής Νορβηγός αμυντικός, εφόσον αγωνιστεί κόντρα στην Μπέτις, συμπληρώνει 100 ματς με τον Ολυμπιακό.

«Ζήτησε συγγνώμη η Daily Mail από τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Ζήτησε συγγνώμη η Daily Mail από τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Το αγγλικό Μέσο απολογήθηκε δημόσια στον ηγέτη των Πειραιωτών για ένα προηγούμενο άρθρο του, στο οποίο έκανε λόγο για παρουσία του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ματς με την Μπέρνλι, κάτι που παραδέχτηκε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.