Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τιμωρία της ΑΕΚ ζητεί ο Ολυμπιακός

Τιμωρία της ΑΕΚ ζητεί ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ολυμπιακός μετά τη δικαίωση του Χριστοδουλόπουλου και της ΠΑΕ, καθώς η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκρινε άκυρο το δήθεν συμβόλαιο που κατέθεσε η ΑΕΚ.

Η επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού είναι η κατάθεση προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με πρόστιμο και με απαγόρευση μεταγραφών για δυο μεταγραφικές περιόδους.

Για αυτό το θέμα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Τρίτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 4 μ.μ.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

1. ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ καθ΄ό μέρος αυτή διέταξε το χωρισμό της σωρευόμενης στο με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 18871/03.07.2018 δικόγραφο προσφυγής, αίτησης καταβολής αποζημίωσης στρεφόμενης μόνο κατ' αυτής και καθ΄ ο μέρος παραπέμπει αυτή προς εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου και 2) της ΠΑΕ ΑΕΚ

2. ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ 2) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 3) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και 4) του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

3. ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 550/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ 2) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και 3) του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

Διαβάστε επίσης